HABER: Yaren AKKUŞ

HDI International’ın sosyal medya platformu LinkedIN hesabından yapılan paylaşımda, özkaynak getirisinin yüzde 10 artırılacağı, Türkiye’nin de içinde olduğu beş ülkelerde ilk beşe girmenin hedeflendiği, yeni ortaklıklar ve satın almalar olacağı dikkat çekiyor.

Hatırlanacağı üze geçen yılın Kasım ayında HDI Sigorta ile Fibabanka, Fiba Holding çatısı altında yer alan Fibaemeklilik’in hisselerini satın alarak güçlü bir iş ortaklığına imza atmak üzere anlaşmıştı. Fibaemeklilik’in ismi de bu anlaşmaya istinaden geçtiğimiz aylarda, Fibabanka ve HDI Sigorta’nın ortaklık çatısı altında, “HDI Fibaemeklilik” olarak değişmişti.

HDI International’ın LinkedIN hesabından açıkladığı 2025 hedefleri şöyle:

Daha fazla avantaj sunan yeni Quick Kasko Daha fazla avantaj sunan yeni Quick Kasko

“Hedefimiz, organik büyüme ve disiplinli sigortalama ile yüzde 10'un üzerinde bir özkaynak getirisi elde etmektir.”

“2025 yılına kadar Polonya, Türkiye, Brezilya, Meksika ve Şili'deki temel pazarlarımızda tüm mülk/kaza branşlarında ilk beşe girmek istiyoruz.”

“Yerel pazarlardaki meslektaşlarımızdan daha iyi performans gösterme açısından teknik mükemmelliğimizi daha da geliştirmeye odaklanıyoruz.”

“Motor dışı ve hayat koruma branşlarına odaklanarak portföyümüzün çeşitliliğini artırmayı planlıyoruz.

“Geleneksel fiziki kanallarımızı tamamlayan dijital ortaklıklar ve dijital teklifler aracılığıyla müşteri erişimimizi genişleterek dijital dönüşüm sürecini hızlandırmak istiyoruz.”

“Birleşme ve satın almalar ve ortaklıklar açısından, özellikle yaşam dışı ve yaşam koruma işinde ve temel pazarlarımıza odaklanarak aktif olarak uygun satın almalar ve ortaklıklar arıyoruz.”

“Sayfamızda gözlerinizi açık tutun! Yakında HINexT2025 stratejimiz ve şimdiye kadarki başarılarımız hakkında daha fazla bilgi edinebileceksiniz.”

Editör: Yaren Akkuş