Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nin (SAİK) OHAL bölgesinde yer alan depremzede acenteler için düzenlediği istişare toplantısına katıldı. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda acentelerin talep ve sorunları değerlendirildi.

Eroğlu’nun açıklamalarından sonra söz alan depremde zarar gören sigorta acenteleri, öncelikle diğer sektörlerde uygulanan kısa çalışma ödeneğini kendilerinin de istediğini talep etti.Depremzede acenteler ayrıca bazı poliçeleri kesmekte zorlandıklarını, bazılarını ise hiç kesemediklerini ve bu duruma çözüm bulunmasını istediler.

DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor DASK TIR’ı üç ayrı şehirde vatandaşları bekliyor

Toplantıya SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu’nun yanı sıra TOBB SAİK Başkan Yardımcısı Süleyman Özer, TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Başkanı Yavuz Özçağın ile Tarsus TSO ve TOBB SAİK Yönetim Kurulu Üyesi Osman İnandıoğlu toplantıda hazır bulundu. TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut’un ise toplantıya katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Editör: Yaren Akkuş