Scooter Kullanıcıları İçin Sürüş Sigortası Scooter Kullanıcıları İçin Sürüş Sigortası

Türkiye Sigorta, geleceğimizin teminatı gençlerin sağlığına da güvence sunuyor. Türkiye Sigorta; Genç Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (Genç TSS) ile 16-25 yaş arası gençlerin hem olası sağlık problemlerine uygun fiyatlarla güvence sunuyor hem de geniş kapsamlı ek hizmetler ile çeşitli ihtiyaçları için gençlerin yanında oluyor.

SGK anlaşmalı kurumlarda, Türkiye Sigorta’nın anlaşmalı ağı içerisinde bulunan 550’den fazla sağlık kurumunda ve belirli limitler dahilinde anlaşmasız kurumlarda da geçerli olan gençlere özel Genç TSS; yatarak ve ayakta tedaviyi kapsayan iki ayrı paketten oluşuyor. Birinci paket; yatarak tedavi ve bir adet ayakta tedavi teminatını kapsarken, ikinci paket yatarak tedavi ve iki adet ayakta tedavi teminatını kapsıyor. Her iki paket de gençler için uygun fiyat ve ödeme imkânlarıyla sunuluyor.

Hayatı kolaylaştıran ücretsiz ve indirimli pek çok ek hizmet Genç TSS’de

Genç TSS paketi ile gençler sağlıklarını güvence altına alırken, pek çok fırsattan da ücretsiz veya indirimli olarak yararlanabiliyor. Gençler yılda bir kez anlaşmalı özel kurumlarda; online psikolojik danışmanlık, yurt dışı eğitim danışmanlığı, bir aylık spor salonu üyeliği hukuksal danışmanlık, izotomi danışmanlığı ve benzeri birçok hizmetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca; zincir fast-food restoranları, uçak bileti ve otel konaklamaları, araç kiralama gibi indirimli hizmetler de Genç TSS’nin sunduğu ek hizmetler arasında yer alıyor

Editör: Hasan Burak Karadeniz