Cisco Haberleri

Cisco haberleri ve güncel Cisco gelişmeleri, Cisco ile ilgili tüm video, Cisco fotoğrafları ve Cisco haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


TEKNOLOJİ

Cisco’nun 2023 Global Ağ Trendleri Raporu’na göre, hibrit çalışmanın dünyada yaygınlaşmasıyla beraber geleneksel güvenlik modelleri güncelliğini yitirdi.

İnsurtech

Cisco, üstün hibrit iş deneyimini desteklemek için tasarladığı yeni güvenlik çözümü Cisco Secure Access’i tanıttı.

TEKNOLOJİ

Cisco'nun iş birliği ve güvenlik portföylerindeki yeni üretken yapay zekâ özellikleri, üretkenlik ve sadelik vadediyor.

TEKNOLOJİ

Cisco, her şeyi “imkânsıza yer bırakmayacak” şekilde birbirine bağlama stratejisinin yansıması olan inovasyon ve çözümleri açıkladı.

TEKNOLOJİ

Cisco’nun iş birliği platformu Webex’te sunulan ve sektörde bir ilk olan Karbon Emisyonu Analizleri, karbon ayak izlerini takip etmelerini ve...

TEKNOLOJİ

Yeni Cisco Extended Detection and Response (XDR), kanıt destekli otomasyon kullanarak güvenlik risklerini daha verimli bir şekilde önceliklendirip düzeltiyor.

İnsurtech

Cisco, Amsterdam’da gerçekleşen Cisco Live 2023 etkinliğinde, güvenli, sürdürülebilir ve bağlantılı bir gelecek için yeni çözümlerini duyurdu.

Sigorta Gündemi

Cisco 2023 Siber Güvenlik Endeksi’nin sonuçları açıklandı. Dünya genelinde şirketlerin sadece yüzde 15’i olası risklere karşı yeterli hazırlığa sahip.

Ekonomi

Cisco’nun 12 ülkede yaptığı araştırmaya göre, teknoloji profesyonellerinin yüzde 63'ü sürdürülebilirliği “son derece önemli bir iş önceliği” olarak görüyor.

İnsurtech

Cisco, 2023’te öne çıkacak başlıca teknoloji trendlerini derledi. Bu 7 trend arasında, sürdürülebilirlik ve sorumlu yapay zekâ, güvenlik alanında kuantum...

TEKNOLOJİ

Pandemiyle birlikte iş hayatımıza girdi uzaktan çalışma. Zaman içinde hibrit çalışma modeli gelişti. Şimdi yeni boyutlara geçiliyor.

Ekonomi

Online alışveriş, pandemiyle birlikte tüm dünyada büyük hız kazandı. 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi daha da hareketlenmesi beklenen online alışveriş...