Zorunlu Deprem Sigortası Haberleri

Zorunlu Deprem Sigortası haberleri ve güncel Zorunlu Deprem Sigortası gelişmeleri, Zorunlu Deprem Sigortası ile ilgili tüm video, Zorunlu Deprem Sigortası fotoğrafları ve Zorunlu Deprem Sigortası haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

SEDDK, Zorunlu Deprem Sigortası teminat limitinin 1 milyon 272 bin TL’ye çıkarılarak, teminatların Aylık Üretici Fiyat Endeksi’ne bağlandığını duyurdu

Sigorta Gündemi

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, geçen ay yapılan bir düzenleme ile ZDS yerini, Zorunlu Afet Sigortası’na (ZAS) bırakacağını...

Sigorta Gündemi

DASK Koordinatörü Erdal Turgut, “17 Ağustos’un acısını hâlâ yüreğimizde taşıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Sigorta Gündemi

Karşılaştırma sitesi encazip.com’un yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de 8.5 milyon konutun Zorunlu Deprem Sigortası (ZDS) devam etmiyor.

Sigorta Gündemi

DASK Genel Koordinatörü Erdal Turgut, Türkiye genelinde DASK yaptırmış konut oranının yüzde 55 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun düzenlediği ‘Zorunlu Deprem Sigortası Yeni Yapı Çalıştayı’nda önemli açıklamalar yaptı.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) yayınladığı genelge ile Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında ödenecek avansları örneklerle açıkladı.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), zorunlu deprem sigortasıyla ilgili haftalık bilgi paylaşımında bulundu.

Sigorta Gündemi

Ülkemizde yaşanan ve 10 ili ciddi biçimde etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler, sigortalılığın önemini tekrar göstermiş oldu.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Zorunlu Deprem Sigortası yaptırılması ve süresi dolan poliçelerin yenilemesi yönünde açıklama yaptı.