Ceyhan Hancıoğlu’nun HDI Sigorta Genel Müdürlüğü görevinden ayrılacağı haberi sigorta sektöründe bomba etkisi yapmıştı. Çünkü kimsenin kolay kolay tahmin edeceği ve beklediği bir gelişme değildi.

Aslında her şey HDI Sigorta’nın sosyal medya hesaplarından 5 Ağustos’ta yapılan duyuruyla başlamıştı. Duyuruda, Ceyhan Hancıolu’nun Genel Müdürlük görevinden ayrıldığı yerine ise AXA Sigorta’dan emekliye ayrılan Firuzan İşcan’ın getirildiği bildiriliyordu.

İşte bu noktadan sonra Hancıoğlu’nun nerede göreve başlayacağı merak edilmeye başladı. Süreci yakından takip eden SİGORTAMNEWS, 14 Ağustos’ta önemli bir istihbarata ulaştı. Bu istihbarata göre Hancıoğlu’nun Magdeburger Sigorta Genel Müdürü oluyordu. Gelen istihbaratı başka kaynaklardan da doğrulatan SİGORTAMNEWS, “Hancıoğlu’nun yeni şirketi belli oldu” başlığıyla haberi okuyucularına duyurdu.

Sigorta sektöründe ses getiren bu haberimizden 16 gün sonra istihbaratımızın doruluğu ortaya çıktı. Ceyhan Hancıoğlu, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Magdeburger Sigorta’daki görevine I5 Eylül’den itibariyle başlayacağını duyurdu.

Hancıolu’nun o paylaşımı şöyle:

Doğa Sigorta yönetim kadrosunu güçlendiriyor Doğa Sigorta yönetim kadrosunu güçlendiriyor

“Sevgili meslektaşlarım,
Yine çok heyecanlıyım.
Yeni hikayemiz için bir sıcak yuvamız daha var artık.
Kısmetse SEDDK onayının ardından I5 Eylül’den itibaren Magdeburger Sigorta da görevime başlayacağım.
Bana çok inanan Magdeburger Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Beye ve Başkan Vekili Müge Hanıma da teşekkürlerimi sunuyorum.
Yine yeni yeniden tüm sektör paydaşlarımız için çalışmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.

Ayrıca yeni ekibimle ve tüm iş ortaklarımızla bir an önce bir araya gelmek ve Magdeburger Sigorta’yı çok daha iyi yerlere getirmek için sabırsızlanıyorum. Diğer taraftan çok sevdiğim Erhan Toklu kardeşimin de aldığı kararın kendisine ve sevdiklerine hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Sağlıkla kalın
Sevgi ve Saygılarımla
Ceyhan Hancıoğlu”

Editör: Veli Karadeniz