HDI Sigorta 40 günde 3 bin 200 acentesiyle buluştu. Bursa’da 5 Şubat’ta başlayan bölge toplantıları 14 Mart’ta Erzurum’da noktalandı. HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, toplantılarla ilgili sosyal medya platformu Linkedin’dan yaptığı paylaşımda, “Kendimizi anlattık, nereden geliyoruz nereye gidiyoruz, değerlerimiz, vizyonumuz hakkında konuştuk; odak ürünlerimiz, yeni kampanya ve teşvik sistemlerimizi paylaştık” dedi.

İşcan’ın o paylaşımı şöyle:

VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor VHV Sigorta yatırımlarına devam ediyor

“5 Şubat’ta çıktığımız ‘Dün Bugün Yarın Birlikte Varız’ bölge toplantılarımızın 16. ve sonuncusunu Erzurum’da gerçekleştirdik. Civar illerden gelen acentelerimizin Ramazan ayını da bu vesile kutlayıp birlikte iftar yaptık.”
“40 günde devr-i alem misali, 40 günde Türkiye’nin dört bir yanında 15 farklı ilde, 16 toplantıda 3 bin 200 acentemizle buluştuk. Kendimizi anlattık, nereden geliyoruz nereye gidiyoruz, değerlerimiz, vizyonumuz hakkında konuştuk; odak ürünlerimiz, yeni kampanya ve teşvik sistemlerimizi paylaştık, 2023’ün başarılı acentelerini kutladık. Aralarda ve soru cevap bölümlerinde ise bol bol dinledik, acentelerimizin geribildirimlerinden beslendik.”
“Toplantılarımıza zaman ayırıp katılan tüm acentelerimize, bölgelerde ev sahipliği yapan bölge takımlarımıza, üst yönetimdeki arkadaşlarıma, satış kanal yöneticilerimize, pazarlama ekibimize ve bu toplantıların en zor kısmı olan teknik ekipmanların lojistiği ve tüm organizasyon işlerinde emeği geçen ajansımız ve tüm çalışanlarına sonsuz teşekkürler.”
HDI Sigorta’nın acente buluşma takvimi şöyle gerçekleşti.  
5 Şubat Bursa, 6 Şubat İzmir, 7 Şubat Denizli, 9 Şubat İstanbul (Anadolu), 12 Şubat Samsun, 13 Şubat Trabzon, 15 Şubat İstanbul (Avrupa), 19 Şubat Ankara, 20 Şubat Konya, 21 Şubat Antalya, 23 Şubat Kocaeli, 26 Şubat Adana, 27 Şubat Kayseri, 28 Şubat Tekirdağ, 4 Mart Diyarbakır, 14 Mart Erzurum.

Haberin videosu için tıklayınız.

Editör: Yaren Akkuş