Acente toplantısı nasıl yapılır? Acente toplantısı nasıl yapılır?

Baştan söyleyelim… Sigorta sektöründen kastımız sadece sigorta şirketleri, sigorta acenteleri, brokerler, eksperler, asistans veya tedarik zincirleri değil. SİGORTAM NEWS olarak sigortalıları da sigorta sektörünün en önemli aktörü olarak gördüğümüzü belirtmek isteriz. Sigorta ekosisteminin hizmet ettiği sigortalıları biz de hedefimize alıyoruz.
Sektöre yeni bir medya kuruluşu olarak giriyoruz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Ancak bu zorluğu aşacak 30 yıldan fazla tecrübemiz ve en önemlisi de heyecanımız var. Tabii ki dostlarımız var. Can Kantar gibi bir ustanın yanında üç yıllık çıraklığımız yabana atılmamalı. Sigorta Medya bizim için rakip değil olsa olsa yol gösterici olur.
Evet, belki yeni bir yayın kuruluşuyuz. Yeni olmanın dezavantajları olduğu gibi avantajları da söz konusu. O avantajların başında yeni teknolojiler geliyor. İletişimdeki yeni teknolojileri kullanarak dezavantajlarımızı avantaja çevireceğiz.
Sektördeki haberlere ulaşmakta sıkıntı çekmeyeceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz. Öyle, “Sigorta sektörünün nabzını tutacağız” gibi beylik laflar etmiyoruz. Sadece, SİGORTAM NEWS olarak sigorta sektöründeki gelişmeleri sigortalıya ulaştıracağımızın sözünü veriyoruz. Yani sigortacılıktaki gelişmeleri, sigortacılara değil sigortalılara aktaracağız. Bir anlamda bu kısır döngünün dışında kalmaya özen göstereceğiz.
Şirketinden acentesine, brokerinden eksperine, asistans şirketinden tedarikçisine kadar herkesin endişe duyduğu sigorta bilinirlik oranını yükseltmenin sorumluluğunu, yayınlayacağımız haberlerin her kelimesinde duyacağız. Neticede Türkiye’de sigorta penetrasyonunun potansiyelin çok uzağında olduğuna hepimiz hem fikiriz sanırız. Dolayısıyla SİGORTAM NEWS mecralarında, kesilen poliçe adedini artıracak haberlere sık sık rastlayacaksınız.
SİGORTAM NEWS olarak, sigorta sektörüne canı gönülden kocaman bir “MERHABA” diyoruz.
Hayırlı olsun.
Veli Karadeniz
Genel Yayın Yönetmeni

Editör: Hasan Burak Karadeniz