Quick Sigorta iştiraki QPAY faaliyete geçti Quick Sigorta iştiraki QPAY faaliyete geçti

Sompo Sigorta’nın çalışmalarına ve geleceğe dair planlarına değinen Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur, Türkiye’de sigortacılık sektörünün dinamiklerini ve Sompo Sigorta’nın gelecek vizyonunu paylaştı.

“Müşteri odaklı hizmet anlayışımızla sektörde genelden ayrışacağız”

Sigorta sektöründe eskiye göre çok hızlı bir değişim yaşandığını ve bu hıza sigorta şirketlerinin de ayak uydurması gerektiğini vurgulayan Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur, “Farklı
koşullara uyum sağlayacak hazırlıkları yaptıktan sonra odaklanmamız gereken konu müşterinin ihtiyaçlarını anlayıp onları karşılayabilmektir. Müşterilerin ihtiyacını en iyi anlayan, onlara ve iş
ortaklarımıza en iyi hizmeti sunan bir şirkete dönüşerek sektörde genelden ayrışacağız” dedi.

“Sigortacılıkta uzun vadeli yaklaşım kazandırıyor”

 Sompo Sigorta’yı rakiplerinden ayıran en temel özelliğin uzun yıllar içinde oluşturulan şirket kültürü olduğunu belirten Fahri Uğur şöyle konuştu; “Sektörde sürekli fark yaratmamızı, kurulduğu yılın ardından her sene kâr eden, iş ortaklarıyla birlikte büyüyen, müşteri ve insan odaklı bir şirket olmamızı sağlayan Sompo kültürüne sahip olmamıza bağlıyoruz. Şirket kültürümüzün temel unsurlarından birini ise aldığımız her kararda ve hayata geçirdiğimiz uygulamalarda sahip olduğumuz uzun vadeli bakış açısı oluşturuyor.”

“Rekabeti seven, veri odaklı bir şirketiz”

 Sompo Sigorta’nın müşteri odağını sürekli artırarak müşterilerini en iyi tanıyan, onların ihtiyaçlarına uygun en doğru çözümleri geliştiren, yaratıcı ve nitelikli ürün ve hizmetler sunan bir şirkete dönüşme hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizen Fahri Uğur şirketin vizyonunu şu sözlerle açıkladı; “Rekabeti seven bir şirketiz ve birçok alanda rekabet ediyoruz. Rekabetçi karakterimiz kendimizi sürekli geliştirerek sektörde fark yaratan ürün, hizmet ve iş modelleri ortaya çıkarmamızı mümkün kılıyor. Kültürümüzün en önemli özelliklerinden biri de veri odaklı ve veriyi çok iyi kullanabilen bir şirket olmamız. Data analizlerinden içgörüler çıkarmayı ve işimizi bilimsel yaklaşımlarla yönetmeyi seviyoruz. Bu anlayış sayesinde müşteri ihtiyaçlarını doğru anlamak ve onlara değer sağlamak, şirketimizin uzun vadeli müşteri sadakatini ve büyümesini destekleyecektir.”

Editör: Yaren Akkuş