Eren Otomotiv’e ait ALC Servis’in sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda “ALC Servis olarak, mini onarım için anlaşmalı kurumlar ailemize Allianz'ın katılmasını sevinç ve gurur ile karşılıyoruz” denildi.

Kasko poliçesinde mini onarım teminatlı 31 Aralık 2022 ve öncesinde düzenlenen poliçeler için Autoking firmasından servis alınmaya devam edilecek. Yeni yılın başından itibaren yapılacak mini onarım teminatlı kasko poliçeleri için ALC Servis vermeye başlayacak.   

Yeni dönemde üretilecek olan kasko poliçeleri için Mini Onarım Hizmeti kapsamındaki mevcut teminatlara ek “Mekanik Check-Up Hizmeti, Far Temizliği, Motor Temizleme, Lastik ve Jant Parlatma, Cam Su Kaydırıcı hizmetleri ve bakım, koruma, yağ değişimi işlemlerinde indirim avantajları” eklendi.

Yılın ilk yarısında 11 milyar 222 milyon TL net kâr Yılın ilk yarısında 11 milyar 222 milyon TL net kâr

Allianz Mini Onarım Hizmeti kapsamında randevu alınabilmesi için, 0850 399 9999 nolu Allianz müşteri hizmetlerini aranabilir. Tüm Anlaşmalı ALC Servis (Eren Otomotiv) merkezlerine de 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle Allianz web sitesi üzerinden ulaşabilir.

Editör: Veli Karadeniz