Ülkemizin milli sigorta şirketlerinden Doğa Sigorta, ilk dakikadan itibaren deprem bölgesine yardım için organize olmuş durumda.

Doğa Sigorta’dan yardımlarla ilgili yapılan açıklamada, “Ülkemizi sarsan büyük deprem felaketi nedeniyle üzüntü içindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diler, hayat kurtaran görevli ve gönüllü vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarız. Bu zor süreçte depremzedelerimizin yaralarını sarmak için battaniye, kıyafet, ısıtıcı, hijyenik malzeme, bebek bezi, bebek maması ve dayanıklı gıda ürünleri yüklü yardım tırlarımızı, depremden etkilenen bölgelerimizdeki AFAD merkezlerine ulaştırdık ve malzemelerin dağıtımını organize bir şekilde gerçekleştirdik” denildi.

Yılın ilk yarısında 11 milyar 222 milyon TL net kâr Yılın ilk yarısında 11 milyar 222 milyon TL net kâr

Açıklamada ayrıca, “Depremzedelerimizin yaralarını sarmak, ülkemizin bu zor süreci atlatmasına destek olmak için grup iştiraklerimiz İstanbul Topkapı Üniversitesi ve Doğa Hospital ile birlikte tüm gücümüzle yardımlarımızı ulaştırıyor, bölgede yer alan acente ve müşterilerimizin hasar ihbar ve işlemlerini önceliklendirerek hızla çözüm sağlıyoruz. Bu zorlu günlerin üstesinden gelebilmek için, tüm gücümüzle halkımızın yanındayız” vurgusu yapıldı.

Editör: Veli Karadeniz