Aksigorta Haberleri

aksigorta haberleri ve güncel aksigorta gelişmeleri, aksigorta ile ilgili tüm video, aksigorta fotoğrafları ve aksigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Aksigorta, Kincentric tarafından düzenlenen En İyi İşyerleri ödülleri kapsamında 5. kez ‘Türkiye’nin En İyi İşyeri’ seçildi.

Sigorta Gündemi

Aksigorta Üst Yönetimi, acentelerin ihtiyaç ve beklentilerini dinlemelerinin yanı sıra fikir alışverişi yapma fırsatı buldu.

Sigorta Gündemi

Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer, yönetim kadrosu, bölge çalışanları ve acentelerin de katıldığı etkinlik ile İzmir Genel Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, 1 Ocak - 31 Aralık 2022 tarihleri arasındaki şirket faaliyetlerini içeren Sürdürülebilirlik Raporu’nun ikincisini yayınladı.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, her bir acentesi adına İzmit’ten sonra Ege Orman Vakfı’na da 10 bin fidan bağışında bulundu.

Sigorta Gündemi

Dijital dönüşümden aldığı güçle müşteri odaklı sigortacılık deneyimi sunan Aksigorta, hayata geçirdiği dijital projelerle ödül kazanmaya devam ediyor.

Sigorta Gündemi

AgeSA ve Aksigorta “Geleceğe Umutla” projesi ile depremden etkilenen çocukları destekliyor.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, elektrikli araç kullanıcılarının en büyük korkusu olan pil bitmesi sonucu yolda kalma endişesini ortadan kaldırdı.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, acenteleri ile bir araya geleceği Bölge ziyaretlerine başladı. İlk olarak Adana ve Samsun acenteleriyle toplantı düzenlendi.

Sigorta Gündemi

Sağlık sigortacılığının duayenlerinden Banu Darcan ve Aksigorta Bireysel Ürün, Teknik ve Müşteri Yönetimi'nde görev yapan Salim Uzun hayatını kaybetti.

Sigorta Gündemi

Aksigorta çalışanları, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde ENCANDER’in Silivri’de bulunan yaşam merkezini ziyaret etti.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, sektörün gelişimini desteklemek ve daha ileriye taşımak amacıyla başlattığı ‘Bambaşka Sigortacılık Akademisi’ projesine devam ediyor.