Bakış Haberleri

Bakış haberleri ve güncel Bakış gelişmeleri, Bakış ile ilgili tüm video, Bakış fotoğrafları ve Bakış haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Ekonomi

PwC'nin Küresel Risk Araştırması 2023, fırsat ve değer yaratma arayışındaki lider şirketlerin riske bakış açılarını nasıl değiştirdiklerine dikkat çekiyor.

Sigorta Gündemi

Uğur Gülen, deprem bölgesinde tüm varlıkların sigortalı olması halinde yapılacakların sigorta sektörü tarafından karşılanabileceğini söyledi.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, NTV’de yayınlanan Bakış programında sigortacılığa yönelik çok önemli açıklamalar yaptı.

Sigorta Gündemi

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, sigortalardaki artışın hiçbir zaman enflasyonu tetiklemeyeceğini söyledi.

Sigorta Gündemi

Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren ve DASK Genel Koordinatörü Erdal Turgut, DASK ile ilgili son gelişmeleri paylaştı.

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker, denizde çalışan insanların P&I kulüplerinin güvencesi altında olduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, NTV’de yayınlanan Bakış programında emeklilik sisteminde işveren katkısının önemini vurguladı.