SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, tasarruf vurgusu yaparak cari açığın kapatılmasında sigortacılığın öneminin altını çizdi.

Ekonomi

QNB eFinans, yeni ürünü e-Sigorta Komisyon Gider Belgesi ile sigorta sektörü için yeni bir çözümü hayata geçirdi.

Sporun Sigortası

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı’nın listesinde yer alan Orhan Özalp, seçilmeleri halinde gerçekleştirecekleri projeleri açıkladı.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik, finansal iyilik uygulaması Monay ile dijital bir iş birliğine imza attı.

Sigorta Gündemi

SAB Başkanı Ayhan Çalık, sigortacıların Atatürk gibi gece gündüz hiç durmadan çalışmaları gerektiğini söyledi.

Bireysel Emeklilik

AgeSA, sektörde bir ilk olan işitme engellilere yönelik görüntülü görüşme hizmetiyle engelsiz ve erişilebilir bir dijital deneyim sunmayı amaçlıyor.

Ekonomi

Maher Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Levent Uluçeçen, yeni inşaat projelerine sigorta şirketlerinin de dahil olması gerektiğini söyledi.

Sigorta Gündemi

Ana Sigorta, bu stratejik hamleyle, finansal kapasitesini ve operasyonel etkinliğini artırmayı planlıyor.

Hayat ve Özel Emeklilik

Türkiye Hayat Emeklilik, hayatın getirdiği beklenmedik risklere karşı çocuklarımızın eğitim hayatına ‘Eğitimin Gücü Sigortası’ ve ‘Eğitim Destek Sigortası’ ile güvence...

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta, 2023 Acenteler Toplantısını Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 500 acentesinin katılımıyla Kıbrıs Limak Otel’de gerçekleştirdi.

Sigorta Gündemi

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Anadolu Sigorta Acenteler toplantısı bu yıl 5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik, Çocuğum için BES planının dijital satışı için Pazarama ile yeni bir iş birliği başlattı.