TEKNOLOJİ Haberleri

TEKNOLOJİ haberleri ve güncel TEKNOLOJİ gelişmeleri, TEKNOLOJİ ile ilgili tüm video, TEKNOLOJİ fotoğrafları ve TEKNOLOJİ haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


TEKNOLOJİ

EY, her yıl hazırladığı 'Teknoloji şirketleri için en büyük 10 fırsat' araştırmasının en güncel versiyonunu yayımladı.

Sağlık Sigortaları

Finansal teknoloji şirketi Papara, Seyahat Sağlık Sigortası ürününü duyurdu. Ürün, iki farklı plan seçeneği sunuyor.

TEKNOLOJİ

RS Otomotiv Grubu, 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında, Automechanika Fuarında yerini alıyor. Fuarda yeni markası CARSHINE’ı ilk kez tanıtacak.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, DataExpert iş birliğiyle BMI Business School tarafından bu yıl ilk kez yürütülen, “En Etkin 50 Teknoloji Lideri” araştırmasında, CIO’su...

İnsurtech

Cisco, Amsterdam’da gerçekleşen Cisco Live 2023 etkinliğinde, güvenli, sürdürülebilir ve bağlantılı bir gelecek için yeni çözümlerini duyurdu.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Sektöründe Deprem Teknolojileri ve Risk Önleme Semineri’nde deprem öncesi için geliştirilen teknolojiler konuşuldu.

Analiz

EY, teknoloji sektörünün her yıl yakından takip ettiği "Teknoloji şirketleri için en büyük 10 fırsat" araştırmasını duyurdu.

Sigorta Gündemi

InsurTech Hub Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Acer ve InsurTech Hub Program Lideri Ebru Sakine Şevli SigortamNews’e özel açıklama yaptı.

Sigorta Gündemi

Corpus Sigorta, sosyal medya hesaplarından “Sigorta sektöründe teknoloji kullanımı” başlığı altında kısa bir video yayınladı.

TEKNOLOJİ

Küresel teknoloji markası Togg, inovasyon platformu Plug and Play’in Türkiye’de kurduğu akıllı şehirler ekosisteminin ilk kurucu üyesi oldu.

TEKNOLOJİ

Çalıştay , her yıl deneysel parçacık fiziği alanında öncü bilim insanı Prof. Dr. Engin Arık ve çalışma arkadaşları anısına düzenleniyor.