SİGORTAMNEWS Haber Merkezi

HDI Sigorta Genel Müdürlük koltuğunu 16 Ağustos itibariyle Firuzan İşcan’a devredecek olana Ceyhan Hancıoğlu, duygularını sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla paylaştı.

Quick Sigorta iştiraki QPAY faaliyete geçti Quick Sigorta iştiraki QPAY faaliyete geçti

HDI Sigorta ailesine teşekkür eden Hancıoğlu, “Sigorta sektörüne ve tüm paydaşlarına katkı yapmaya ve hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

“HDI Sigorta ailesinin başında olmak müthiş bir duyguydu” diyen Hancıoğlu, mesajında şunları söyledi:

“Sevgili arkadaşlarım, her hikâyenin bir sonu vardır. Bu hikâye bitmeyecek zannettim. Ama yanılmışım. Bu hikâye HDI Sigorta’nın hikâyesi ve benim hikâyem ve iyi ki bunları yaşamışım. Mesai arkadaşlarım 12 yıl önce bu şirkete geri döndüğümde finalin bu kadar zor olacağını hayal etmemiştim. İyi ki dönmüşüm ve tüm satış kanallarımızla büyük bir başarı hikâyesi yazdık. HDI Sigorta ailesinin başında olmak müthiş bir duyguydu. Bu zorlu ve keyifli yolculukta bana arkadaşlık yapan ve destek veren herkese müteşekkirim. Sizi çok seviyorum. Hayat devam ediyor. Ve ben yeni bir hikâye yazmak için sabırsızlanıyorum. Ben bir sigortacıyım. Sigorta sektörüne ve tüm paydaşlarına katkı yapmaya ve hizmet etmeye devam edeceğim. Sizlere sevgi ve saygılarımı iletirken yeni bir hikâye de görüşmek üzere diyorum.”

Editör: Yaren Akkuş