Allianz Trade Haberleri

Allianz Trade haberleri ve güncel Allianz Trade gelişmeleri, Allianz Trade ile ilgili tüm video, Allianz Trade fotoğrafları ve Allianz Trade haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Ticari alacak sigortası şirketi Allianz Trade, şirketleri 2024 için açık açık uyardı: Süreç kolay olmayacak!

Ekonomi

Global ticari alacak sigortası şirketi Allianz Trade, haftanın Trade’inde “Ticari iflaslar artıyor mu?” sorusuna cevap arıyor.

Ekonomi

Allianz Trade, Haftanın Trade’ini dikkat çeken bir soru ile açıyor: Ekonomi son tırmanışını mı yapıyor?

Ekonomi

Allianz Trade 2023 yılında ikinci kez Küresel İflas Raporu yayınladı. Allianz Trade’in raporuna göre, küresel ticari iflasların ivmesi hız kazanırken,...

Sigorta Gündemi

Dünyada alacak sigortasının lider şirketi olan Allianz Trade, 2023 Küresel Isınma Raporu’nu yayınladı.

Sigorta Gündemi

Allianz Trade düzenli olarak yayınladığı Sektör Raporlarına bir yenisini daha ekleyerek dünyada ve Türkiye’de Metal Sektörü’nü mercek altına aldı.

Ekonomi

Allianz Trade’in, 2023 Yaz Ekonomik Görünüm Raporu'na göre küresel ekonomide daralma 2024'ün ortalarına kadar sürecek.

Ekonomi

İhracatçıların en büyük endişesi Allianz Trade’nin Küresel Anket Raporu’nun ikincisinde ödeme alamama şeklinde yer aldı.

Sigorta Gündemi

Allianz Trade, Türkiye’de Tarımsal Gıda Sektörü üzerine bir araştırma yaparak sektörün önündeki engelleri sıraladı.

Sigorta Gündemi

Allianz Trade, 2022 yılı için hazırladığı Sektörler Raporu’na göre, 2022 yılında dünyada gıda fiyatları yüzde 56 artışla rekor seviyelere ulaştı.

Ekonomi

Allianz Trade’in ticari finansman açığına yönelik dünya çapında yaptığı araştırma, şirketlere bir anlamda “Tahsilat sıkıntısı yaşayabilirsiniz” uyarısı yapıyor.

Sigorta Gündemi

Allianz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Oliver Bäte, depremzedeler için Türkiye ve Suriye'ye 6 milyon Euro yardım yapacaklarını açıkladı.