Ekip arkadaşlarım, AXA Sigorta'nın iletişim ajansından gelen haber bültenini gösterince oldukça şaşırdım.

Ekip arkadaşlarım, AXA Sigorta’dan gelen haber bültenini gösterince oldukça şaşırdım. “AXA Sigorta’da Üst düzey atamalar” başlıklı bülten, “2018 yılından beri AXA Sigorta’da Satış ve Pazarlama Başkanlığı ve İcra Kurulu Üyeliği görevlerini başarıyla yürüten Firuzan İşcan, emekli olarak görevinden ayrıldı” cümlesiyle başlıyordu. İşte şaşırdığım ve hiç beklemediğim gelişme buydu. Muhtemelen, haberi okuyan sigortacı dostlarımız da şaşırmıştır.

Firuzan Beyi, 2018 senesinde AXA Sigorta’nın düzenlediği bir etkinlikte tanımıştım. İlk etapta enerji dolu, aktif ve dinamik bir profil intibakı bıraktı bende. O zamandan beri de yakın takibe aldığım sigortacılar arasındadır.

Firuzan İşcan’ı tanıyan sigortacılara sorsanız, onlar da benzer cümleleri kuracaktır. Hatta “İşinin ehli” diye ekleyecektir.

Emeklilik deyince, ne yalan söyleyeyim benim aklıma hep yaşlılık gelir. Şahsen, 2009’dan bu yana emekli maaşı almama rağmen, hiçbir zaman emekli sınıfına koymadım kendimi. O nedenle emeklilik kelimesini Firuzan Bey için de kullanamıyorum.

Firuzan Bey belki bir süre dinlenecektir ama asla bir köşeye çekileceğini düşünmüyorum. Yine sigorta sektörü için emek harcamaya ve üretmeye devam edecektir.

Bizlere bu noktada “Hakkınızda hayırlısı olsun Firuzan Bey” demekten başka bir şey düşmüyor.

Firuzan Bey, bu arada bir röportaj konumuz vardı. “Acenteler toplantılarını atlatalım” demiştiniz. Hatırlatmak isteriz😊