Sevil Gümrükcü

Sevil Gümrükcü

Tüm Makaleleri

Sigorta Acenteleri Günümüz kutlu olsun

Sektörden iki saygın isim sayın Sema Tüfekçiler ve Ayhan Çalık’ın 24 Temmuz Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü’mü kutlaması ile evet çok onore oldum.

Bu da diğer iş cinayetleri gibi!

Gayrettepe mahallesinde olduğum için olay yerine çabuk intikal ettim. Çünkü aynı binada 20 yıllık acente bir arkadaşım vardı.

EY ACENTE ARKADAŞLARIM Geçmiş olsun geçmiş

“Son üç haftayı acente gözünden mi?” anlatsam diye bir fikir geçti aklımdan. Beni topa tutabilirler biliyorum ama yazmak da içimi dökebilmemin bir yolu.

Teşekkür ederim Atatürk Cumhuriyeti

Sadece bir gün kaldı büyük güne. Benim için, kadınlar için, erkekler için Türk halkı için, meslektaşlarım için, evlatlarım, yakınlarım için…

Zorunlu Deprem Sigortası beyan esasına dayanır

6 Şubat 2023 tarihindeki Kahramanmaraş depremlerinden sonra ruhlarımızdaki enkazı hâlâ kaldırılamamışken DASK ile ilgili herkes bir şeyler yazıp çiziyor.

Kadın sigortacının not defterinden…

Çevremdekiler ilk duyduğunda “Kapı kapı gezip sigorta satamazsın” dedikleri için sigorta satıp satamayacağım konusunda belirsizlikler yaşıyordum.

Depremde sigorta acentesi olabilmek

Tarafıma gelen aramalarda sigortalıların başına gelen sigorta hatalarını ve yanlışlarını elimden geldiğince anlatayım.

İşte ucuza sağlık sigortası yaptırmanın formülü

Kaskoda kopan fiyat gümbürtüsü özel sağlık sigortalarında da yaşanacak gibi. Vatandaşın sağlık sigortası poliçesini ucuza getirmesinin yolu var mı? Elbette var!