Veli Karadeniz

Tüm Makaleleri

Veli Karadeniz

Bir deprem kaç sigorta ücreti eder Abidin?

Asrın Depremi’nin üzerinden koskocaman bir yıl geçti. Ve fakat daha dün gibi!.. Kaybettiğimiz on binlerce canımızın acısı hâlâ içimizde.

Bi bitmediniz! Kapatın artık çenenizi!

Bi bitmediniz! Gri Sigorta ve Mellce Sigorta’ya el konulduğundan bu yana kaç gün geçti. Hâlâ şirketleri ve markalarını lekelemeye devam ediyorsunuz!

Acta Diurna’dan SİGORTAMNEWS’e gelene kadar

Yayıncılıkta eski olmak tabii ki önemlidir. Fakat esas önemli olan yayıncılıkta getirdiğiniz sestir. Kattığınız renktir. Oluşturduğunuz kamuoyudur.

Çıktılar acilen vatandaşa ulaşmalı

Her yönüyle dolu dolu bir Sigortacılık Haftası kutlandı Türkiye’de. “Kimin haberi oldu?” gibi sığ ve bilinçsiz bir eleştirel cümle kurmayacağım.

Sektörün kamburu: Dosya takipçiliği

SİGORTAMNEWS’in yayınına henüz başlamamıştık. Sosyal medya üzerinden tanıtım paylaşımları yapıyorduk.

Hakkınızda hayırlısı olsun Firuzan Bey

Ekip arkadaşlarım, AXA Sigorta'nın iletişim ajansından gelen haber bültenini gösterince oldukça şaşırdım.

SAİK başkanı kadın olsa fena mı olur!

Başta pazar paylarındaki azalma olmak üzere birçok açıdan sıkıntıda olan sigorta acenteler için çok önemli bir süreç işliyor.

Hani kadınlar futboldan anlamazdı!

Gazeteciliğe ilk olarak spor servisinde başladığımız için sigorta sektöründe sporla ilgili bir gelişme olduğunda, daha bir dikkat kesiliyoruz.

Bu trilyonlar devletin kasasında kalabilirdi

Son 20 yılda, 6 Şubat depremlerine kadar meydana gelen depremlere yönelik, dolaylı veya dolaysız yapılan yatırımlar için devletin kasasından kaç lira çıkmıştır?

Depremden önce keşke her şey sigortalı olsaydı

On binlerce canımızı kaybettik. Acımız çok büyük. Başımıza gelen bu felaketin maddi zararını gidermenin çok daha basit bir yolu vardı: Sigorta!