Veli Karadeniz

Veli Karadeniz

Tüm Makaleleri

Avukatlık ücretleri Florida’da şirket batırmış

Avukatlık ücretlerinin şirket batırdığını veya şirketleri piyasadan kaçırdığını başkası söylese inanmazdım. Gerçekten şaşkınlık içerisindeyim.

Sigorta haftasında vatandaş olsa satışlar artar mı?

Biliyor musunuz, eleştirmek kadar kolay bir şey yok. İster bilgili olun ister olmayın, her konuda her daim eleştiri yapabilirsiniz.

Sigorta yaptırmanın tam zamanı

Alttaki cümleyi heceleyerek okuyun, yoksa okuyamazsınız. Şaka değil, çok ciddiyim. Gerçekten en zor tekerlemelerden biri.

Akıllı olan sigortanın nimetlerinden faydalanır

Başlığı “Akıllı olan sigorta yaptırır” şeklinde de kısaltabiliriz. Hatta direkt, “Aklın yolu sigorta” da diyebiliriz.

Sigorta şirketini kandırmak o kadar kolay mı?

Getir’in kurucu ortağı Serkan Borançılı’ya ait Atina adlı yatın İtalya’da yanması haberlerinden sonra sigorta dolandırıcılığı bir defa daha gündeme geldi.

Bu konuda şahsen babamın tarafındayım

Çocukluğumuzda hangi birimizi köpek kovalamadı? Hangimiz köpekten korkmadı? Ama hiçbirimiz “köpekleri öldürelim” demedik.

Beyaz Saray’ın sigortası var mı?

Kod Adı Olympus isimli 2013 yapımı Amerikan gerilim filmini daha önce birkaç defa izlemiştim. Son olarak Show TV’de izledim.

Durup dururken patır patır ölüyoruz

Türkiye’de yaşıyorsanız başınıza her an her şey gelebilir. Bunu devleti küçültmek için söylemiyoruz. Bir gerçeği dile getirmeye çalışıyoruz.

Olmazı oldurmak veya Kadın Gözüyle Hayattan Kareler

Usta şairimiz Nazım Hikmet, ‘Saman Sarısı’ şiirinde “Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin?” dizesiyle seslenmişti usta ressamımız Abidin Dino’ya.

Donanımlı sigortacılar için hepimize görev düşüyor

Madem ülkemiz sigortacılığı, sigorta öğrencilerinin omuzları üzerinde yükselecek, bu tip toplantıların daha kapsayıcı şekilde yapılması gerektiği kanısındayım.