Veli Karadeniz

Veli Karadeniz

Tüm Makaleleri

Bu konuda şahsen babamın tarafındayım

Çocukluğumuzda hangi birimizi köpek kovalamadı? Hangimiz köpekten korkmadı? Ama hiçbirimiz “köpekleri öldürelim” demedik.

Beyaz Saray’ın sigortası var mı?

Kod Adı Olympus isimli 2013 yapımı Amerikan gerilim filmini daha önce birkaç defa izlemiştim. Son olarak Show TV’de izledim.

Durup dururken patır patır ölüyoruz

Türkiye’de yaşıyorsanız başınıza her an her şey gelebilir. Bunu devleti küçültmek için söylemiyoruz. Bir gerçeği dile getirmeye çalışıyoruz.

Olmazı oldurmak veya Kadın Gözüyle Hayattan Kareler

Usta şairimiz Nazım Hikmet, ‘Saman Sarısı’ şiirinde “Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin?” dizesiyle seslenmişti usta ressamımız Abidin Dino’ya.

Donanımlı sigortacılar için hepimize görev düşüyor

Madem ülkemiz sigortacılığı, sigorta öğrencilerinin omuzları üzerinde yükselecek, bu tip toplantıların daha kapsayıcı şekilde yapılması gerektiği kanısındayım.

Siz bana “Turnuvanın şampiyonu kim?” diye sorun

Sporun birleştirici ruhu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile birleşince daha bir etkili oldu.

Bir deprem kaç sigorta ücreti eder Abidin?

Asrın Depremi’nin üzerinden koskocaman bir yıl geçti. Ve fakat daha dün gibi!.. Kaybettiğimiz on binlerce canımızın acısı hâlâ içimizde.

Bi bitmediniz! Kapatın artık çenenizi!

Bi bitmediniz! Gri Sigorta ve Mellce Sigorta’ya el konulduğundan bu yana kaç gün geçti. Hâlâ şirketleri ve markalarını lekelemeye devam ediyorsunuz!

Acta Diurna’dan SİGORTAMNEWS’e gelene kadar

Yayıncılıkta eski olmak tabii ki önemlidir. Fakat esas önemli olan yayıncılıkta getirdiğiniz sestir. Kattığınız renktir. Oluşturduğunuz kamuoyudur.

Çıktılar acilen vatandaşa ulaşmalı

Her yönüyle dolu dolu bir Sigortacılık Haftası kutlandı Türkiye’de. “Kimin haberi oldu?” gibi sığ ve bilinçsiz bir eleştirel cümle kurmayacağım.